de Werkplaats

De werkplaats is de handtekening van de restaurateur! Mijn werkplaats is strak georganiseerd, super modern, schoon en netjes. Een grote straalcabine waar een complete carrosserie met soda en glas kan worden gestraald maar natuurlijk ook kleinere delen. Een moderne spuitcabine, een strikte scheiding tussen vuil carrosserie werk en op- en afbouw werkzaamheden. Over het hele proces is zorgvuldig nagedacht.

Voor de plaatwerkzaamheden heb ik de beschikking over de modernste lasapparatuur. Traditioneel MIG laswerk maar ook Koper Silicium (CuSi) hardsolderen en  TIG laswerk met CEBORA en MIGATRONIC apparatuur. Puntlassen met TECNA pneumatische puntlasapparatuur. Krimpen, eenzijdig puntlassen etc.

20131101_110114 20131101_110051 20131101_110123

Ook de traditionele plaatwerk machines ontbreken natuurlijk niet en staan gereed voor een perfect stukje plaatwerk; zoals een Engels wiel, profielroller, krimper/strekker, pneumatische planeerhamer…..

Voor het richt en meetwerk heb ik de beschikking over een AUTOROBOT richtbank!

DSCN3975

 

Voor het reinigen van motor onderdelen beschik ik over een LABOREX onderdelen reiniger (wasmachine) waar onderdelen met hoge temperatuur en ontvettingsmiddel worden gereinigd. Niet alleen uitwendig maar ook inwendig schoon.

Wat er wordt gerealiseerd is van hoogstaande kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Als mijn naam aan de auto wordt verbonden krijgt u er een stukje perfectionisme gratis bij!.

Perfectie tot in het kleinste detail!