Wat ik doe

Mijn bedrijf is ontstaan vanuit mijn passie voor klassieke auto’s. Sinds een kleine 30 jaar ben ik met Alfa’s bezig. Carrosserie werk is mijn ding! Tijdens het uitoefenen van mijn hobby heb ik lang nagedacht hoe het ideale restauratiebedrijf eruit zou zien gebaseerd op mijn ervaringen en wat ik zelf al die jaren heb gemist. 

Uiteindelijk de knoop doorgehakt en mijn plannen gerealiseerd! Ik ben dus geen doorsnee restaurateur, ik ben op de eerste plaats gepassioneerd liefhebber van auto’s die emotie oproepen. Roest schade herstel zonder dat een kenner kan herkennen dat er aan gelast is, dat is mijn specialiteit.

Het hele carrosserie werk gebeurd in eigen huis, dus stralen, las- en plaatwerk, het spuitwerk en alle opbouw werkzaamheden. De combinatie van al deze activiteiten “in huis” is redelijk uniek binnen de restauratie branche. Hier wordt dus gewoon niets uitbesteedt! Simpel omdat ik het hele proces qua kwaliteit in eigen hand wil hebben.

Voor het ontlakken en ontroesten gaat er niets boven soda en glas stralen. Waarom? Kom maar eens langs en overtuig  uzelf!

Zelf meehelpen met de restauratie?, natuurlijk wilt u zelf meehelpen!, bij mij geen probleem, u bent van harte welkom! Alleen een werkplek huren is ook mogelijk. Een inspirerende omgeving zorgt ervoor dat uw project snel weer in oude glorie wordt hersteld.

Mijn werk kenmerkt zich door perfectionisme, ik heb dan ook een proces ontwikkeld waardoor een kwalitatief hoogstaande restauratie is gegarandeerd.

“Betaalbare top kwaliteit!”   

Kom langs op een van onze open dagen en overtuig uzelf van het verschil!